September 28, 2009

Iliuzija kavos puodelyje





Pagaliau. Paveiksliukai gulėjo dežuteje gal porą metų, kol aš prisiruošiau jiems parinkti rėmus. Ir dar savaitę ištraukti kol įrėminau :). Liko tik perdažyti virtuvės sienas ir pakabinti.

Finally. Pictures were lying in box maybe a couple of years before I find time to choose a frame. And yet a week before I framed them :). There is left just to repaint kitchen wall and hang.

September 24, 2009

PIF

Užsirašiau pas Ponechką PIF žaidimui ir pagal taisykles skelbiu savąjį :). Jei nori gauti nuo manęs nedidelę rankų darbo dovanėlę, palik komentarą. Pirmieji trys komentuotojai tikrai gaus dovanėles per metus. Ir dar - nemėgstu priverstinių įsipareigojimų, todėl laužau taisykles - savo PIF žaidimą skelbti nebūtina, tik jei norisi :)

I singed to PIF game by Ponechka and according rules I'm announcing mine PIF :). If you want to get small hand made present from me leave a comment. First three persons will definitely get a present during a year. And one more thing - I do not like to force for anything, so I'm breaking rules - you need to announce your PIF game only if you feel like doing so :)

September 23, 2009

Kvapsnė

Dar vienas Tildos dizainas pro kurį negalėjau praeiti :). Nežinojau ką darysiu kai pradėjau, bet pasiuvus supratau, kad tai bus kvapsnė ir prikimšau iš draugo gautais Cantueso (Lavandula stoechas) žiedais. Nuostabus kvapas :)

One more Tilda design which I liked a much. When I started I didn't had any idea what I will do with it, but after sewing I knew. I stuffed it with Cantueso (Lavandula stoechas) flowers which I got from friend of mine. It smells wonderful :)

September 21, 2009

Rožių sodas

Pradėjau naują Acufactum dizainą ir negaliu atsidžiaugti - taip lengvai ir smagiai siuvinėjasi, kad net negaliu sustoti :D


Pirmosios rožės :)

September 18, 2009

Rudenėja

Šiemet labai gražiai prasidėjo ruduo. Suomiška bobų vasara - vėsu, bet nešalta, o gaivu. Ir svarbiausia - nešlapia :)


September 16, 2009

Tralala Petite Vache

Sudalyvavau prancūziškų dizainų SWAP'e :). Pasirinkau šią Tralala linksmuolę.
25-count Lugana, DMC, Anchor, V&H siūlai. Siuvinėjau per vieną siūlą, apiforminau kaip smeigtukinę.



September 11, 2009

Adatinė

Aš retai kada metu lauk dėžutes su dangteliais. Kai namuose yra vaikų, jos labai praverčia smulkiems daikčiukams sudėti. Bet suvalgius ledus, supratau, kad jų dėžutė prašosi perdaroma į adatinę :D. Piešinukas Tildos :).




September 09, 2009

Tildiški tapukai

Tai vienas iš tų dalykų, kuriuos pamačius pirmą kartą pagalvoju "Nu ir nesąmonė", bet nepamirštu. Ir vis sukasi galvoje mintys apie tai, kol ateina norėjimas pagaminti.







Pamiršau iš karto parašyti - tapukai labai smagūs ir lengvučiai :). Nemėgstu šlepečių ir namie visada būnu basomis kojomis, bet su šitomis mielai vaikštinėju. Geras jausmas :)

September 08, 2009

September 04, 2009

Kepurė

Vėl nusibeždžioniavau . Jurgos bloge pamačiau beretę. Patiko. Kaip daryti paskaitinėjau pas Kirsten Kapur. Ir va kas gavos man.







Ant mano galvos visai nepanašu į beretę , bet Aniai turėtu būti kaip tik. Matuosim vakare, kol kas modelis mūsų naminis dinozauras.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails