December 16, 2012

Swap





Jau senokai nebuvau taip stipriai užsiėmus kaip paskutinius porą mėnesių. Gerai, kad savo swapinę dalį padariau senai, o išsiuntus ir pamiršau, kad ir aš turiu gauti :). O kai gavau, išpakavimas vyko bandant nuraminti aplink šokinėjančias ir klausinėjančias "kas ten? kas ten?" merginas ir tikrinant sūnaus mini žaidimo kodą. Iškart ir nufotografuoti nebuvo kada. Bet tai nesumažina gauto džiaugsmo :)

Paprastai mano vyresnioji dukra labai pyksta, kad paštas ateina man, bet šįkart Laima nusprendė nudžiuginti mano mergaites. Ir mane tuom pačiu :). Mano mergaitės gavo nuostabius tutu sijonėlius. Mažoji iškart apsimovė ir visą vakarą striksėjo. O kitą dieną abi išėjo į darželį maivytis.


6 comments:

Anonymous said...

Kaip originaliai Laima sugalvojo papuošti mergaites :)
įsivaizduoju, kiek joms buvo džiaugsmo :)

Unknown said...

:) jep, ypač mažoji. Ji pas mane mėgėja puoštis ir dievina visokius "princesinius" drabužius

uups said...

as ryte pamaciau posta, biski papavydejau, nes zinau kokie Laimos grazus sijonai, o popiet pastininkas atejo ir atnese mums siuntini su sijonu!!! (gal biski pavogem thunder, bet pasirodem ir mes pas winia blogelyj, tikiuosi, nepyksit...) Jusu sijoneliai, lyg ir kito modelio kiek matau?:) O kas ta medziagele graziai geleta?:)

Unknown said...

:D Būtų ko pykti :) . Tavo Voločkova šauniai atrodo.
Taviškis petite sijonas, o pas mus tutu.
Ta gėlėta medžiagėlė dovanos dalis skirta man. Galvoje jau sukas mintys ką iš jos padaryti :)

uups said...

ojej, kaip tu pasikauscius sijonuose:) man jei pustas,- tai ir tutu:))

Laima said...

Smagu kad patiko sijonai. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails